Veerle Wullaert – Coach, familie- en relatie therapeut

Brand Story Website voor Veerle Wullaert

Veerle Wullaert (Family Dynamics)

Veerle is samen met haar man Peter, de drijvende kracht achter Family Dynamics in Business. Samen helpen ze koppels en families hun relationeel vermogen te vergroten als mens én als ondernemer, door hen te inspireren, trainen en begeleiden.

Veerle gebruikt haar natuurlijke talenten, kennis en ervaring om de mensen achter het bedrijf te laten groeien en de relaties binnen familiebedrijven te versterken. Zodat het familiebedrijf ook met meer eenheid en een helderheid in de markt staat.

Wat deden we?

Wat was de uitdaging?

Veerle en Peter waren al een tijdje bezig om hun nieuwe business Family Dynamics op de sporen te krijgen. Waarbij ze familie bedrijven en vooral de mensen achter het bedrijf, helpen als koppel.

De uitdaging was dat ze eigenlijk te veel ideeën hadden. Met als gevolg dat er geen duidelijkheid en focus was voor hun aanbod. Zodat ook hun klanten geen helderheid hadden over hoe ze precies hen konden helpen. 

Ze zochten iemand die zowel met hun aanbod en marketing kon helpen en ook met het technische om hun website en de rest van de sales funnel op te zetten.

Hoe hebben wij hen geholpen?

Samen met Veerle en Peter hebben we een aantal workshops gehouden om een helder aanbod en merkstrategie te creëren. Vervolgens hebben we een marketingplan en Brand Story gemaakt. Daarin hebben we de klantreis helder gemaakt en ook de sale funnel uitgewerkt voor een twee producten (master class en een e-boek). 

Nadien hebben we van de Brand Story hebben we nieuwe Brand Story Website gemaakt en ook de automatisaties voor de sales funnel. Met ons eigen software pakket “Verhaal Digitaal” en ook ActiveCampaign.

 

Wat was het resultaat?

Het resultaat is dat we helder merk concept gemaakt dat helemaal aansluit bij de talenten en expertise van Veerle en Peter. Waarbij Veerle op de voorgrond staat als high counselor en relatietherapeut voor de relaties binnen familiebedrijven.

Peter vult haar perfect aan in een ondersteunende rol. Samen verzorgen ze ook masterclasses voor familiebedrijven en adviseurs, therapeuten en experten van familiebedrijven.

Het resultaat is ook dat we website en een volledig geautomatiseerd process hebben opgezet. Waarbij nog een minimale manuele actie wanneer mensen via de KMO portefeuille een aanvraag doen.

Steven heeft niet alleen veel kennis van online marketing en strategieën. Door zijn diepgaande bevraging en analyse komt hij snel tot de kern en als die niet helemaal duidelijk is, denkt hij graag actief mee en reikt praktische tools aan om tot concrete resultaten te komen. Ook na de strategiedag die we met hem deden, kan je op hem rekenen voor opvolging en feedback.

Veerle Wullaert & Peter

Family Dynamics