Werkmerk.be – Employer branding

Werkmerk.be - employer branding

Werkmerk.be -

Werkmerk.be helpt KMO’s om op eigen kracht medewerkers aan te werven en te behouden.

Met andere woorden helpen ze bedrijven met hun employer branding en hoe ze gewoon door zichzelf te zijn en met hun bedrijfscultuur werknemers kunnen aantrekken.

Wat deden we?

Wat was de uitdaging?

Voor Werkmerk was om het geen moeilijke keuze om bij ons in zee te gaan. We delen namelijk dezelfde waarde en mensgerichtheid.

De uitdaging was om datgene wat ze doen ook te vertalen naar de digitale wereld. Hun merk scherpstellen en een digitale klantreis ontwerpen zodat bedrijven ook hun weg naar hen vinden.

Hoe hebben wij hen geholpen?

Aan de hand van een aantal workshops hebben we samen een online strategie strategie uitgewerkt en een online merkverhaal ontworpen dat past met wie ze zijn. We hebben ook de klantreis en customer experience uitgestippeld.  

Van hun aanbod en merkstrategie hebben we de structuur van de website uitgewerkt en hen geholpen om de copywriting en de visuele identiteit af te stemmen.

 

Wat was het resultaat?

Het resultaat is dat we een mensgerichte online merkstrategie en klantreis uitgewerkt hebben dat bij hen past. We hebben ook een nieuwe website en online customer experience gemaakt en hen geholpen met de technische ondersteuning en tools.